Svenskarna motsätter sig högre EU-avgift

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. 27 maj, 2018

    […] Svenska medborgare motsätter sig ex. högre EU-avgift. Svenska medborgare betalar mest till EU-byråkratin, de överdrivna arvodena och det missriktade bidragsfusket till de redan välbeställda, högst nettoavgift per person åren 2010-2015. Svenska medborgare är INTE beredda att betala mer, kanske t.o.m. vill betala mindre då Sverige belastats (OMTT via Internet Archive) extremt mycket av migrationen av icke-flyktingar och icke-barn. Hela 59% vill att regeringen ska lämna in veto om EU kräver höjd medlemsavgift. Trots detta finns det INGET riksdagsparti som aktivt driver på förberedelser för en folkomröstning om ett Swexit. Locket ligger på, T.O.M i Vänsterpartiet!!! Hur är det möjligt? […]

  2. 12 juni, 2018

    […] vill ha det, eller åtminstone de långsiktiga effekterna och möjligheterna av det. Även om svenskarna motsätter sig höjd EU-avgift och det är ett helt annat EU vi har idag menar vänstern och Fi via ETC, så är det inget de […]

  3. 4 maj, 2019

    […] 55 miljarder varje år. Landet har en statsskuld på 1145 miljarder. Som vi tidigare skrivit om (här) vill svenska folket heller inte betala mer till […]