EU saknas i Vänsterpartiets valplattform

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Jag håller med Jan-Erik Gustafsson att det är anmärkningsvärt. Det är bra att föreningen Nej till EU tar upp att det finns många socialister som är upprörda i Vänstern när EU är faktiskt elefanten i vardagsrumssoffan.

  Siffrorna från SCB är svåra att förklara när man ser hur förmögenheterna förflyttats från 90% av folket till 10%, p.g.a. EU:s ”race to the bottom” (Källa Wikipedia, Lars Bern SwebbTV och Credit Suisse).

  Personligen tror jag att det bygger på hjärnförsmutsning via massmedierna som ägs av monopolkapitalet som är EU-positivt, ev. korruption av ledande politiker i Vänsterpartiet, eller ev. påtryckning från korrumperade politiker i Socialdemokraterna som ev. utlovat ministerposter eller liknande för tystnad.

  Men Swexit-frågan lyser inte helt med sin frånvaro på högersidan. Ex. SD ”vill att svenska folket ska få ta ställning till det EU som vuxit fram i en ny folkomröstning”, men det kan givetvis vara en populism som de villigt kommer kohandla bort så fort de erbjuds ministerposter tillsammans med Moderaterna. Även politikeradeln i SD tillhör de 10% som gynnats av EU.

  Även vissa småpartier driver Ut ur EU-frågan som ex. Vetenskapliga partiet, som dessutom är öppet för valsamverkan mad andra småpartier som vill driva på Swexit-frågan. Välkomna säger jag till alla medlemmar i Nej till EU. Organisera er i nya partier och valsamverka inför valet! Än finns det tid att sätta blåslampan på politikeradeln!

 1. 14 april, 2018

  […] var det intelligens och ryggrad i Vänsterpartiet, men numera synes det bli alltmer dåligt med den saken. Och det är därför jag anser att hela arbetarklassen 90% bör rösta på, stötta och […]